btj 4

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 

1. Algemeen 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden met de webshop van  "Budget Trouwjurken". De voorwaarden zijn vermeld op de website van
"Budget Trouwjurken". Een schriftelijk exemplaar wordt op verzoek verzonden naar u. Wanneer u een order plaats via de website geeft u te kennen, akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden van  "Budget Trouwjurken".

"Budget Trouwjurken" behoud het recht voor om haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.  "Budget Trouwjurken" garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. 

Op de algemene voorwaarden en op de website is Nederlands recht van toepassing. 

2. Prijzen 
De vermelde prijzen in de webshop zijn inclusief (BTW 21%) 

3. Betaling 
In de webshop is er één mogelijkheid om de bestelling te voldoen. Dit kan dmv een vooruitbetaling via een bankoverschrijving 

- Vooruitbetaling via een bankoverschrijving dient binnen 7 dagen na factuurdatum bijgeschreven te zijn. Wanneer na 4 dagen van verzending van de herinnering geen betaling ontvangen is, wordt de order geannuleerd. De artikelen zullen opnieuw aangeboden worden in de webshop. 

4. Levering 
"Budget Trouwjurken" zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en verzenden van bestellingen. 
Bestellingen worden zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden mits deze op voorraad zijn. Voor de bruidsjurken geld een levertijd van Maximaal 5 maanden, bij de accessoires word de levertijd vermeld. Klanten worden hierover op de hoogte gesteld door middel van een e-mail bericht en bericht op de website. Mocht er vertraging plaats vinden door overmacht of een andere reden dan wordt de klant op de hoogte gesteld binnen twee dagen. "Budget Trouwjurken" is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit door het niet tijdig te leveren. 

5. Verzendkosten 
Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Mijn advies is altijd om pakketjes via Post NL te laten verzenden dit omdat deze niet zo snel kwijtraken als de post dmv een track & tracecode de kosten hiervan zijn €6,95 voor een pakket in Nederland. 

6. Retourneren 
"Budget Trouwjurken" doet er alles aan u een kwalitatief producten te leveren.  Ruilen & Retourneren van de bruidskledij is NIET mogelijk. Zo houden we onze producten nieuw voor onze klanten. 

 

Hoe retourneer ik een artikel?

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop dan heeft u het recht uw product te retourneren oftewel terug te sturen. De verzendkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.

 Zorg ervoor dat u het product wat u wilt retourneren goed verpakt naar ons opstuurt en de envelop voldoende frankeert. Het risico van de zending ligt (retourzendingen) bij u.

Artikelen moeten ongedragen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Na ontvangst van de retourzending stellen wij u hiervan op de hoogte en krijgt u uw tegoedbon code toegestuurd.

NB: Om hygiënische redenen is het niet mogelijk oorbellen en schoenen te retourneren.

Bruidsjurken kunnen NOOIT gertouneerd worden dit omdat de jurken speciaal op maat worden gemaakt.

7. Privacy 
Persoonsgegevens worden in het klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.