btj 4

Ruilen en retourneren

Budget Trouwjurken doet er alles aan u een kwalitatief producten te leveren.

Hoe retourneer ik een artikel?

Indien u niet tevreden bent met uw aankoop heeft u het recht uw product te retourneren oftewel terug te sturen.
De verzendkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.


UITERAARD IS HET NIET MOGELIJK OM BRUIDJURKEN TE RETOUNEREN GEZIEN DIT MAATWERK IS, DE JURKEN WORDEN SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT.
Ook is het NIET mogelijk om sluiers, kronen/tiara's en oorbellen te retouneren ivm de hychiëne.

 Zorg ervoor dat u het product wat u wilt retourneren goed verpakt naar ons opstuurt en de envelop voldoende frankeert. Het risico van de retourzending ligt bij u. Vergeet ook niet om een papier bij uw zending te doen met uw order en rekeningnummer. Ons advies is om met pakketpost (€6,95) te verzenden, zo raakt het pakketje ook niet kwijt en kunt u ook zien of het bij ons is afgeleverd.

Artikelen moeten ongedragen, heel, compleet en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Zorg er dus ook voor dat het artikel NIET naar wasmiddel, parfum, rook, alcohol, deodorant, of zweet ruikt! Anders kunnen wij uw order NIET terug nemen!

Na ontvangst
van de retourzending kunt u ervoor kiezen om een tegoedbon in de vorm van een code te ontvangen dit twv uw aankoop bedrag! Deze code kunt u bij een volgende aankoop invullen in het winkel mandje en het bedrag zal dan worden verrekend! De code kan slechts 1(!!)x worden gebruikt. OF u kunt uiteraard kiezen voor uw geld terug.


Retourneren kan binnen 14 werkdagen!
na 14 werkdagen is het NIET meer mogelijk om te retourneren!