btj 4

Gastenboek

Geplaatst door: Wendy de Bruin 2-08-2023 07:34:06
Beoordeling:
Wat een super leuke, gezellige en vriendelijke mensen zijn jullie. Ik ben super geholpen en er werden eerlijke meningen gegeven, daarbij was er ook nog plek voor een lolletje en alles mocht gevraagd worden. Nogmaal ik ben super blij met de jurk dn jullie omgang met ons wad top!
Geplaatst door: margaret 21-03-2022 08:54:47
Beoordeling:
wat een super lieve mensen en wat ben ik goed geholpen helemaal blij met me jurk
Geplaatst door: Marga Botter 2-10-2020 23:56:49
Beoordeling:
Aaah, hier kan ik mijn recensie kwijt! Wat een topper van Budget trouwjurken. Wij bestelden per ongeluk een sluier in de verkeerde kleur. Oerstom natuurlijk, was onze eigen schuld en kwamen er pas achter bij het voorpassen van de trouwjurk een week voor de datum. Contact opgenomen en we konden hem terug sturen. Ze zou dan de goede kleur opsturen. Niet stressen zei ze, komt goed. Ik heb hem aangetekend gestuurd en heb de sluier in de goede kleur 2 dagen later al ontvangen. Had ze notabene ook aangetekend verstuurd. Ik wilde de kosten graag betalen maar het was service van de zaak zei ze. Mijn eigen schuld, het kost haar bijna €9,- maar ze wilde het geld niet. Dit vind ik echt superservice! Bedankt Budget trouwjurken, we gaan weer een mooie dag van maken morgen met die prachtige sluier van jullie. Xxx
Geplaatst door: Ruud en Mary 12-01-2019 12:53:45
Beoordeling:
Lieve Samantha ..
Nogmaals bedankt voor de super service en stipte afspraken. Alles was perfect jurk mooi ,Mary blij met wauw effect een schitterde dag dus.
Groetjes Ruud en Mary
Geplaatst door: Rachel 18-01-2017 15:20:36
Beoordeling:
Hey wat veel mooie dingen zeg ben nu bezig met mijn bruiloft te plannen en ik ga hier mijn spullen komen heel mooi.
Geplaatst door: Daniëlla 19-05-2016 20:23:37
Beoordeling:
Vandaag mijn jurk opgehaald. Allebei heel erg bedankt voor de goede service.Jullie nemen uitgebreid de tijd en laat de bruid zich op haar gemak voelen.Jullie service is hardstikke goed. En jullie zijn hele aardige mensen! Ik ben super blij met mijn jurk en kijk heel erg uit naar mijn bruiloft. Groet Daniëlla en groeten van mijn moeder Ada en zus Chantal. Die uiteraard bij de pas afspraak en het ophalen van de jurk erbij waren!
Geplaatst door: Binnie Bergsma 20-04-2016 13:28:24
Beoordeling:
Hallo,

Ik kan nog steeds niks op faceboook zetten haha.daarom maar hier. Maar wou even zeggen dat ik echt super blij ben met mijn jurk!! jullie hebben mij top geholpen, en de levertijd was ook erg snel!! nu kan ik met een gerust hart toeleven naar 28-5.
De naalden zijn ook binnen gekomen (die had mijn moeder bij jullie gezien en vond ze erg handig, bedankt voor het opsturen!!), mijn moeder is er erg blij mee!

gr Binnie
Geplaatst door: Ellie van vaneveld 5-10-2015 22:13:03
Wat is jullie nieuwe site mooi geworden .wens jullie veel bruidjes toe en succes .ziet er top en verzorgt uit ...groetjes ellie van vaneveld